Γενικά

Η συγνώμη του Ετό (video)

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Σαμουέλ Ετό, μετά το πέναλτι που έχασε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν και τη Σενεγάλη (0-0), για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2012. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός απέδωσε την αποτυχία αυτή σε άνωθεν… παρέμβαση.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Σαμουέλ Ετό, μετά το πέναλτι που έχασε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν και τη Σενεγάλη (0-0), για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2012.

Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός απέδωσε την αποτυχία αυτή σε άνωθεν… παρέμβαση.

«Ζητώ συγνώμη», είπε αρχικά ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος δεν δίστασε να τα «βάλει» με τον… Παντοδύναμο: «Νομίζω ότι είναι το πρώτο πέναλτι που χάνω τη φετινή σεζόν. Ο Θεός δεν ήθελε να σκοράρω. Αλλά αν μου προκύψει και πάλι η ευκαιρία να σουτάρω πέναλτι, θα το κάνω».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η απώλεια αυτών των βαθμών μπορεί να «κοστίσει» ακριβά τη συμμετοχή των «λιονταριών» στο επόμενο Κόπα Άφρικα.



Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x