Ο Ανέστης Αγρίτης είναι ένας παίκτης που εξετάζουν τον τελευταίο καιρό στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται στον ΟΦΗ, έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και με βάση το ότι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι κάνει ακόμα πιο πιθανή την μεταγραφή του.
Είναι δεδομένο πως ο Μπάμπης Τεννές έχει εκφράσει την επιθυμία στην διοίκηση να αποκτηθεί ένας επιθετικός, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται και στα άκρα. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Αγρίτης, για τον οποίο ο Τεννές δείχνει θετικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr του έχει γίνει πολύ καλή πρόταση και η απάντησή του αναμένεται την άλλη εβδομάδα με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως θα είναι θετική.
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.