Stoiximan Super League

Σύλληψη για το περιστατικό με καλάσνικοφ στην Κόρινθο

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποιεί πως συνέλαβε έναν 28χρονο άνδρα ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων αντιπάλων ομάδων στην Κόρινθο.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποιεί πως συνέλαβε έναν 28χρονο άνδρα ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων αντιπάλων ομάδων στην Κόρινθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθησαν σήμερα (19-05-2011) πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς δύο ημεδαποί: α) 28 ετών γιατί σε βάρος του εκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης και β) 26 ετών γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εισήλθαν μέσω του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων στην ελληνική επικράτεια από τη F.Y.R.O.M. με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως διωκόμενοι.

Συγκεκριμένα, ο α) συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε το από 09/05/2011 ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Κορίνθου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή και ο β) συνελήφθη γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση από το 2004 για κλοπές από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση καθώς και το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από την ελληνική επικράτεια.

Ο α) δράστης ενεπλάκη την 07-05-2011 στην Κόρινθο, σε επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων αντιπάλων ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ημεδαποί, ενώ από το χώρο του συμβάντος είχαν περισυλλεγεί και δώδεκα (12) κάλυκες των 7,62 mm.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x