Η εκπληκτική απόδοση του Μάνουελ Νόιερ στον αγώνα της Σάλκε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν στάθηκε ικανή να τον τοποθετήσει στο Νο1 της μεταγραφικής λίστας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σύμφωνα με τη «Daily Mail» στην κορυφή συνεχίζει να φιγουράρει ο Νταβίντ Ντε Χέα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 20χρονος πορτιέρο έχει χαρακτηριστεί από τον Σκωτσέζο τεχνικό ως ο νέος Ίκερ Κασίγιας και η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αναμένεται να διαθέσει μέχρι και 20 εκ λίρες για να κάνει το χατίρι του προπονητή της.
Ο Νόιερ από την άλλη κοστίζει περίπου τα ίδια χρήματα όμως, με τη Γιουνάιτεντ να έχει επιλέξει τον Ντε Χέα, εκείνος φέρεται να πλησιάζει ακόμη περισσότερο την Μπάγερν Μονάχου. Ο γερμανικός σύλλογος έχει εκφράσει την επιθυμία του να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, όμως τόνισε ανοιχτά ότι δεν σκοπεύει να συναινέσει σε ό,τι ποσό σκαρφιστεί ξαφνικά η Σάλκε που βλέπει την αξία του πορτιέρο της να εκτινάσσεται τη φετινή σεζόν.
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.