Με περίσσιο πάθος και μεγάλη αισιοδοξία, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πετάει για την Ισπανία και το Σαμπαντέλ, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Champions Cup. Η Μαρία Τσουρή, παρά τον τραυματισμό της, δήλωσε στo www.sport-fm.gr έτοιμη να… χορέψει τις αντιπάλους της, αφού θα αγωνιστεί στον αυριανό ημιτελικό κόντρα στην Οριζόντε Κατάνια (Μ. Παρασκευή,13:30)!
Συνέντευξη στον Μιχάλη Ηλιού:
Τελικά, ο τραυματισμός σου στο ματς με τον Εθνικό δεν αποδείχθηκε σοβαρός και θα δώσεις το «παρών» στο Final 4 του Champions Cup. Είσαι ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμη;
Αν και πονάω λίγο, τελικά θα αγωνιστώ. Δεν γινόταν να λείπω από το Final 4. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να περάσουμε στο τελικό και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας.
Σε τι κατάσταση βρίσκεστε;
Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα, έχουμε προπονηθεί αρκετά και έχουμε διαβάσει την Οριζόντε πολύ καλά. Εμείς ως Ολυμπιακός πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και κοιτάμε να πάρουμε ότι καλύτερο από το ματς. Προσωπικά, πάμε να κερδίσουμε αλλά επειδή η Κατάνια είναι μία από της μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και η πολυνίκης του θεσμού και για εμάς είναι μία μεγάλη πρόκληση.
Ποιο είναι το σημείο που πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός και πού πιστεύεις πως θα κριθεί ο αγώνας;
Πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένες στον στόχο που είναι ένας και μοναδικός, να προκριθούμε στον τελικό. Όποια ομάδα κάνει λιγότερα λάθη θα έχει το πλεονέκτημα για την νίκη. Το σίγουρο είναι πως δεν φοβόμαστε την Οριζόντε.
Τα τελευταία αγωνιστικά προβλήματα και οι τραυματισμοί όπως ο δικός σου, της Αβραμίδου και της Μαυρέλου, ανησυχείς μήπως έχουν επηρεάσει την ομάδα και μπορούν να την αποπροσανατολίσουν από τον αγώνα;
Σίγουρα, το γεγονός πως υπάρχουν ορισμένοι τραυματισμοί μάς αποσυντονίζει γιατί πολύ απλά όταν είσαι τραυματίας δεν μπορείς να αποδώσεις στο μέγιστο. Όλες μας όμως είμαστε έτοιμες να δώσουμε ό,τι μπορούμε, να ξεπεράσουμε όσα προβλήματα έχουμε και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να νικήσουμε την Παρασκευή.
Με ποιο τραγούδι και με ποια χορογραφία έχεις σχεδιάσει να πανηγυρίσεις το τρόπαιο αν ο Ολυμπιακός το κατακτήσει;
Για να μη βγω εκτός κλίματος, έχω στο μυαλό μου κάτι που θα με βοηθήσει και στο «Dancing With The Stars». Οπότε, θα το πανηγυρίσω με το τραγούδι που θα εμφανιστώ την Κυριακή στο show, το «Angie» των Rolling Stones σε χορό «freestyle».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.