Euroleague

Πολύτιμος, αλλά ηττημένος

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, στο πέμπτο παιχνίδι των play offs της Ευρωλίγκας, κατέκτησε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς της Βαλένθια. Ο Σέρβος φόργουορντ συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), πετυχαίνοντας 19 πόντους, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 66-58. Πρώτος σκόρερ της φάσης αυτής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος είχε 18 πόντους κατά μέσο όρο.

Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, στο πέμπτο παιχνίδι των play offs της Ευρωλίγκας, κατέκτησε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς της Βαλένθια.

Ο Σέρβος φόργουορντ συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), πετυχαίνοντας 19 πόντους, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα-αποκλεισμό της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 66-58.

Πρώτος σκόρερ της φάσης αυτής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος είχε 18 πόντους κατά μέσο όρο.

Η εμφάνιση που είχε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η δεύτερη καλύτερή του στην Ευρωλίγκα. Ο Σέρβος φόργουορντ σημείωσε 19 πόντους, έχοντας 6/7 δίποντα, 4/4 βολές, ένα κλέψιμο, δύο τάπες, ενώ μάζεψε και έξι ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ στη φάση των play offs αναδείχθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού με 18 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ ο Τζέρεμι Πάργκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε το υψηλότερο ranking με 19.5 βαθμούς ανά αγώνα. Διπλή διάκριση για τον συμπαίκτη του Πάργκο, Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος τελείωσε τη συγκεκριμένη φάση με 7.8 ριμπάουντ και 2.5 τάπες. Τέλος, ο Ομάρ Κουκ της Βαλένθια είχε 6.4 ασίστ, ενώ πρώτος «κλέφτης» αναδείχθηκε ο Πάμπλο Πριχιόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, με 2.4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x