Αγγλία

Ρούνεϊ: «Θα φύγω μόνο όταν δεν με θέλουν»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γουέιν Ρούνεϊ τα σενάρια που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γουέιν Ρούνεϊ τα σενάρια που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Ο Άγγλος επιθετικός, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία χαρακτήρισε «σκουπίδια» και έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιό μου και δεν σκοπεύω να φύγω από τη Γιουνάιτεντ παρά μόνο όταν θα μου πουν ότι δεν με θέλουν», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:


«Οι σχέσεις μου με τον προπονητή μου είναι μια χαρά. Είδα τα δημοσιεύματα και θέλω να πω ότι είναι απλά σκουπίδια. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ και αν ήθελα να φύγω το καλοκαίρι δεν θα είχα ανανεώσει. Σκοπεύω να τιμήσω το συμβόλαιό μου».

Σε ότι αφορά τα όσα είχαν γίνει το καλοκαίρι, όταν ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, σχολίασε: «Παραδέχομαι ότι είχα κάνει λάθος που είπα κάτι τέτοιο. Το μέλλον μου είναι στη Γιουνάιτεντ και όσο εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά εδώ, δεν έχω λόγο να φύγω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x