Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Αμαρουσίου υπήρξαν την Τρίτη. Ο Μάρκους Σούμπτερ, που αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι με το σύλλογο των βορείων προαστίων, αποχώρησε από την ομάδα.
Αιτία ήταν ότι βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης. Ο έλεγχος είχε γίνει την ημέρα που ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα, ωστόσο τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στην ΚΑΕ μόλις σήμερα με αποτέλεσμα να λύσει τη συνεργασία της με τον Αμερικανό.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάθε άλλο παρά διευκολύνει τα πλάνα του «Τίγρη» ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Ηρακλή για την 21η αγωνιστική.
Από την άλλη, στην Αθήνα έφτασε ο Έντουαρντ Μπάσντεν, προκειμένου να περάσει από ιατρικό έλεγχο και να υπογράψει συμβόλαιο με το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.