Αγγλία

Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, μόνιμος ο Νταλγκλίς

Υπέρ της παραμονής του Κένι Νταλγκλις και μετά το τέλος της σεζόν εμφανίζεται ο νέος ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τζον Χένρι με δηλώσεις του στο «Fox Soccer Channel». Παράλληλα ο Αμερικανός επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη φημολογία για μετακίνηση της Λίβερπουλ μακριά από το «Άνφιλντ», ωστόσο στα σχέδια της διοίκησης βρίσκεται η ανακαίνιση του γηπέδου.

Υπέρ της παραμονής του Κένι Νταλγκλις και μετά το τέλος της σεζόν εμφανίζεται ο νέος ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τζον Χένρι με δηλώσεις του στο «Fox Soccer Channel». Παράλληλα ο Αμερικανός επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη φημολογία για μετακίνηση της Λίβερπουλ μακριά από το «Άνφιλντ», ωστόσο στα σχέδια της διοίκησης βρίσκεται η ανακαίνιση του γηπέδου.

Όπως αποκάλυψε ο Τζον Χένρι σκέφτεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κένι Νταλγκλίς. «Γνωρίζω εδώ και καιρό ότι ήθελε να είναι σε αυτή τη θέση. Έτσι το να είναι προπονητής εδώ είναι θαυμάσιο και για τον ίδιο και για εμάς. Είναι ακόμη νωρίς αλλά αν τα πάει καλά, που θα τα πάει σίγουρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι προπονητής μας σε μόνιμη βάση».


Ο ιδιοκτήτης των "κόκκινων" είναι ενθουσιασμένος με το "Ανφιλντ" και έτσι η μετακίνηση σε νέα έδρα δεν είναι στα πλάνα του, αντίθετα με τους προκατόχους του Τζιλέτ και Χίκς που εξέτασαν στο παρελθόν το ενδεχόμενο. «Το Kop είναι αμίμητο, η ατμόσφαιρα είναι απαράμιλλη. Πραγματικά, εξεπλάγην όταν το είδα, γιατί είχαμε ακούσει τόσα πολλά για την ανάγκη μετακόμισης. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το πόσο όμορφο είναι το «Άνφιλντ» τόσο άδειο, όσο και γεμάτο στο πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα. Θα είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρεις αυτήν την ατμόσφαιρα κάπου αλλού» τόνισε ο Χένρι.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο «καυτό» θέμα των ημερών, αυτό της μεταγραφής του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι, λέγοντας ότι από την στιγμή που ο ίδιος ξεκαθάρισε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα του Λονδίνου, η Λίβερπουλ δεν προέβαλε ιδιαίτερα μεγάλη αντίσταση. «Ένα από τα πράγματα που ξεκαθαρίσαμε όταν αποκτήσαμε την ομάδα ήταν το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει η θέληση σε όλους ώστε να ανήκουν σε αυτή. Κανείς δεν είναι πάνω από το σύλλογο».

Πηγή: www.england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x