Το «Μεστάγια» είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στις 20 Απριλίου, όταν θα αναμετρηθούν για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς η Ρέαλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα μετά από 21 χρόνια.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα καλέσει σε σύσκεψη τις διοικήσεις των δύο ομάδων για να οριστικοποιηθεί πού θα διεξαχθεί ο αγώνας, όπως επίσης ο αριθμός εισιτηρίων που θα μοιραστούν.
Η έδρα της Βαλένθια έχει φιλοξενήσει τον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι σε άλλες τρεις περιπτώσεις: το 1998 (Μπαρτσελόνα-Βαλένθια 5-4 στα πέναλτι), το 2000 (Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1) και το 2009 (Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 4-1).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






