Πολλά έχει ακούσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ ύστερα από την κατάκτηση του Παγκόσμιου τίτλου. Ο Γερμανός πιλότος έχει δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες, από μάνατζερ, αλλά ο Μπέρνι Έκλεστοουν αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, λέγοντας πως τον θέλει για γαμπρό του!
«Θα ήταν ένας καλός γαμπρός. Είναι αστείος, φυσιολογικός, έχει τους στόχους του και δουλεύει πολύ για τους ικανοποιήσει. Μου αρέσει παρά πολύ», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1.
Ωστόσο, ο Έκλεστοουν υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού οι θέσεις των γαμπρών είναι… κατειλημμένες. Βέβαια, ούτε ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι «ζεστός», καθώς για αρκετά χρόνια έχει στο πλευρό του την… εκλεκτή του.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.