Το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Ζίκο, στο πλαίσιο ενός φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό που διεξήχθη χθες το Ρίο ντε Τζανέιρο.
«Το σκορ με τον Ολυμπιακό ήταν μηδέν» δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός μετά το τέλος του ματς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “www.faxaju.com.br”, όταν ρωτήθηκε για τη θητεία του στην Ελλάδα.
Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούτσο ο οποίος συμμετείχε στο φιλικό υποστήριξε πως ο Ροναλντίνιο θα υπογράψει με την ομάδα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο αδερφός του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς, θα συναντηθεί σήμερα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι για να συμφωνήσουν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού.
Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






