Stoiximan Super League

«Ο Πατέρας θα επιστρέψει»!

Αισιόδοξος ότι τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Ο Νικόλας Πατέρας, και από αγάπη και από πίκρα, θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα σε οποιοδήποτε προεδρείο», τόνισε ο κ. Μαυροκουκουλάκης, ενώ άφησε «ανοιχτό παράθυρο» και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο: «Με την πρώτη ή τη δεύτερη κάλμα, το ιστιοφόρο θα βγει ξανά στα ανοιχτά».

Αισιόδοξος ότι τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Ο Νικόλας Πατέρας, και από αγάπη και από πίκρα, θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα σε οποιοδήποτε προεδρείο», τόνισε ο κ. Μαυροκουκουλάκης, ενώ άφησε «ανοιχτό παράθυρο» και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο: «Με την πρώτη ή τη δεύτερη κάλμα, το ιστιοφόρο θα βγει ξανά στα ανοιχτά».

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο για:

-την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό:

«Είμαι αισιόδοξος και για τον Νικόλα Πατέρα και για τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Για μένα ο Πατέρας και από αγάπη και από πίκα, γιατί είναι τσαντίλας, θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα σε οποιοδήποτε προεδρείο. Αφήνει πλήρη τάξη στα διοικητικά επίπεδα, 20 εκατ. ευρώ στο ταμείο και ένα νοικοκυριό που δεν το διέκρινες παλαιότερα. Υπήρξαν κάποιες κατεπείγουσες χθεσινοβραδινές δηλώσεις φίλων μετόχων περί του αντιθέτου. Αυτό που έχω να πω είναι ότι την περασμένη Πέμπτη είχαν δώσει εντολή για εκποίηση όλων των μετοχών τους σε δύο συγκεκριμένους αξιωματούχους της ΠΑΕ, οι οποίοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον κ. Πατέρα και στον κ. Βγενόπουλο. Ωστόσο, κανείς από τους δύο τους δεν μίλησε για το θέμα, εν αντιθέσει με την εύκολη χθεσινοβραδινή καταιγιστική δήλωση περί του αντιθέτου για το νοικοκυριό και την διοικητική τάξη που διέγνωσα εγώ».

«Όσον αφορά τον Ανδρέα Βγενόπουλο, σήμερα το πρωί του έστειλα ένα mail, στο οποίο του έλεγα: ‘Έτσι είναι κύριε Ανδρέα η ζωή, μια ξαστεριά μια μπόρα. Στη μπόρα κάνε υπομονή στην ξαστεριά προχώρα’. Αυτό που βλέπω είναι ότι με την πρώτη ή την δεύτερη κάλμα θα βγει με το ιστιοφόρο με τα πανιά στα ανοιχτά. Η λέξη κάλμα έχει διάφορες πτυχές. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αφενός επειδή όλα αυτά είναι εκτιμήσεις μου, αφετέρου γιατί είμαστε στον αέρα και μας ακούν οι απαράδεκτοι. Αυτοί είναι όσοι υποδύονται ότι γνωρίζουν το πόστο που έχουν εντός ή εκτός και οι οποίοι επιθυμούν αναβράζουσες καταστάσεις για να είναι μόνιμα εκεί που είναι. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν κρίνετε και δεν αιτιολογήσετε επαρκώς την αισιοδοξία μου για τους κ.κ. Πατέρα και Βγενόπουλο, θα σας φέρω τέσσερα διπλώματα master που έχω να τα κάψετε στο τζάκι σας».

-την αγάπη του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Παναθηναϊκό:

«Τα παναθηναϊκά αισθήματά του Ανδρέα Βγενόπουλου δεν τίθενται εν αμφιβόλω και δεν συζητούνται. Είναι πολύ κύριος, σοβαρός, οξυδερκής και έχει καλή ανατροφή. Έβαλε 20-23 εκατομμύρια ευρώ, έχει στεναχωρηθεί πολλά weekends και έχει φάει λάσπη απ’ όλες τις κατευθύνσεις. Εγώ είμαι το 1/4 μπροστά του».

-την επιστολή αποχώρησης του Ανδρέα Βγενόπουλου

«Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν σε δύσκολη θέση διότι το περασμένο καλοκαίρι όταν αντηλλάγησαν επιστολές και ανακοινώσεις στον Τύπο, είχε γίνει και πολύ σκληρή κριτική για το σύντομο και το περιεχόμενο των αναλύσεων που έγιναν ένθεν κι ένθεν. Γι’ αυτό και τώρα η ανακοίνωση δεν ήταν λεπτομερής, αφού έλαβε υπόψη τις άσχημες κριτικές του καλοκαιριού και θέλησε να το αποφύγει εκ νέου. Για να αποφύγει τις λέξεις τύπου προδοσία δεν έγραψε κάτι περισσότερο. Ο καθένας πρέπει να ξέρει που είναι τα όρια και που είναι οι υπερβάσεις της ελευθερίας του λόγου».

-την απόσυρση του Γιώργου Κουλούρη, έτερου εκπροσώπου του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ:

«Ο Ανδρέας Βγενόπουλος απέσυρε τον εκπρόσωπο του διότι δεν θέλει να εκπροσωπείται υπό την έννοια της πραγματικής εκπροσώπησης. Όσον αφορά εμένα, η παραμονή μου είναι τιμής ένεκεν και για να προσφέρω με την εμπειρία μου σε όποιον και για ό,τι χρειαστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x