Ελλάδα

«Σοκ» με Μάριτς!

Ρήξη στον τρικέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άλεξ Μάριτς μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη χθεσινοβραδινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αυστραλός σέντερ θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση και η αποθεραπεία του θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες

Ρήξη στον τρικέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άλεξ Μάριτς μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη χθεσινοβραδινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Αυστραλός σέντερ θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση και η αποθεραπεία του θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες.

Πρόκειται για μία ακόμη ατυχία για το καλοκαιρινό απόκτημα των πρωταθλητών, αφού στις αρχές της σεζόν είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ τον περασμένο μήνα είχε χειρουργηθεί για την αφαίρεση μίας κύστης από τον δεξιό του αγκώνα.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος άσος θα χάσει μεταξύ άλλων το ντέρμπι στις αρχές του 2011 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι όλο) του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Όπως είναι φυσικό, ο Μάριτς δεν είναι διαθέσιμος και για τον αγώνα της Τετάρτης με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη, όπως άλλωστε και ο Μάικ Μπατίστ που ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x