Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Αμπερντίν για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, έδειξε ο προπονητής της Μάδεργουελ, Κρεγκ Μπράουν, όμως απέρριψε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Δήλωσε πιστός στη Μάδεργουελ και ανυπομονεί να συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου.
Ο Μπράουν με τον βοηθό του, Άρτσι Νοξ, είχαν συνάντηση με τους ανθρώπους της Αμπερντίν, όπου συζήτησαν για το πόστο του τεχνικού που έχει μείνει κενό μετά το διαζύγιο με τον Μαρκ ΜακΓκι.
Ωστόσο με δηλώσεις του στο BBC έκλεισε το ζήτημα πριν ουσιαστικά προλάβει να γίνει επίσημο με την κατάθεση κάποιας πρότασης: «Είμαστε χαρούμενοι εδώ στη Μάδεργουελ. Νιώθουμε κολακευμένοι από το ενδιαφέρον της Αμπερντίν όμως η πρόκληση εδώ είναι μεγάλη και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά».
Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.