Stoiximan Super League

Μυστήριο…

Γρίφος η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη κι όταν δεν είχε πολλές επιλογές λόγω τραυματισμών… μπέρδευε την «τράπουλα». Μανωλάς ή Νασούτι δίπλα στον Δέλλα και Μάκος ή Γκέντσογλου δίπλα στον Ντιόπ, τα… δύο διλήμματα του Ισπανού τεχνικού.

Γρίφος η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, ο Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη κι όταν δεν είχε πολλές επιλογές λόγω τραυματισμών… μπέρδευε την «τράπουλα». Μανωλάς ή Νασούτι δίπλα στον Δέλλα και Μάκος ή Γκέντσογλου δίπλα στον Ντιόπ, τα… δύο διλήμματα του Ισπανού τεχνικού.

Αν… τολμήσουμε, λοιπόν, να κάνουμε μία πρόβλεψη για την 11άδα της Ένωσης -βάσει και των όσων(;) έχει δείξει ο προπονητής της ΑΕΚ στις προπονήσεις- αυτή είναι: ο Σάχα (αφού προπονήθηκε την Παρασκευή) κάτω από τα γκολπόστ, ο Γιάχιτς στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λαγός στο αριστερό και στο κέντρο της άμυνας σίγουρα ο Δέλλας και ένας εκ των Νασούτι-Μανωλά. Στα χαφ θα παίξει ο Ντιόπ και δίπλα του θα έχει, είτε τον Μάκο, είτε τον Γκέντσογλου, ενώ η τριάδα μπροστά τους και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Νίκο Λυμπερόπουλο, θα είναι πιθανότατα -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Μπερνς, Σκόκο και Λεονάρντο.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x