Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών συνολικά 8 περιφέρειες κερδίζει το ΠΑΣΟΚ, συν τις 2 που το κυβερνών κόμμα είχε κερδίσει από τον πρώτο γύρο και 5 περιφέρειες κερδίζει η Ν.Δ με καταμετρημένο το 50% των ψήφων.
Στην Περιφέρεια της Αττικής προηγείται με διαφορά ασφαλείας ο Γιάννης Σγουρός έναντι του Βασίλη Κικίλια.
Προβάδισμα για τον Δήμο της Αθήνας έχει ο Γιώργος Καμίνης έναντι του Νικήτας Κακλαμάνης.
Προβάδισμα δίνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα και στο Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Δήμο του Πειραιά, ενώ στην Θεσσαλονίκη διεξάγεται «ντέρμπι» μεταξύ του Κων/νου Γκιουλέκα και του Γιάννη Μπουτάρη.
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει σαφές προβάδισμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Προβάδισμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ο Πέτρος Τατούλης.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις μεγάλη είναι και αυτή την Κυριακή η αποχή των ψηφοφόρων που αγγίζει το 50% (!). Στο 9,5% φθάνουν τα άκυρα ψηφοδέλτια.
Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.