Stoiximan Super League

Το… δώρο του Κούπερ!

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Άρης στο Λεβερκούζεν εμφανίστηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Ισπανός προπονητής κλείνει ένα χρόνο στον πάγκο των «κίτρινων» και χαρακτήρισε απαραίτητο ένα «τέλειο» παιχνίδι από εκείνους, αν θέλουν να του… κάνουν δώρο τη μεγάλη νίκη στη «Μπάι Αρίνα»!

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Άρης στο Λεβερκούζεν εμφανίστηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Ισπανός προπονητής κλείνει ένα χρόνο στον πάγκο των «κίτρινων» και χαρακτήρισε απαραίτητο ένα «τέλειο» παιχνίδι από εκείνους, αν θέλουν να του… κάνουν δώρο τη μεγάλη νίκη στη «Μπάι Αρίνα»!


«Έχουμε απέναντί μας ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι δύσκολο ματς, αφού η γερμανική ομάδα είναι πληρέστατη», ανέφερε ο Κούπερ και εξήγησε:

«Με όσες αλλαγές κι αν παρουσιαστεί η Λεβερκούζεν, πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν αλλάζει τον τρόπο που αγωνίζεται, είναι ίδιος. Νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Ερωτώμενος για τα «γενέθλια» του ενός χρόνου στον πάγκο του Άρη, ο Κούπερ τόνισε πως «δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο καιρός, αλλά είμαι ευχαριστημένος που επέλεξα την Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου» και κατέληξε:

«Ως τώρα πήγαμε αρκετά καλά και ευελπιστώ ότι θα πάμε καλύτερα, αρχής γενομένης από αύριο».

Ο Μιχάλης Σηφάκης, που αναμένεται να έχει πολλή δουλειά στην «Μπάι Αρένα», είπε: «Ξέρουμε πώς θα παίξουμε αύριο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα μέσα από συλλογική δουλειά. Δεν πρέπει να παίξουμε μόνο άμυνα, αλλά και με αντεπιθέσεις για να σκοράρουμε. Εύχομαι αυτό που δεν κάναμε στο Χαριλάου να το κάνουμε τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x