Stoiximan Super League

Αδαμίδης: «Η καλύτερη επιλογή»

Την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Σταύρος Αδαμίδης τον Μανόλο Χιμένεθ αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Σταύρος Αδαμίδης τον Μανόλο Χιμένεθ αποχωρώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Ξεκινάμε μια νέα εποχή για την ΑΕΚ. Η διοίκηση θα στηρίξει τον νέο προπονητή και το ίδιο ζητάμε από τον κόσμο. Κάναμε την καλύτερη επιλογή και πάρθηκε με γνώμονα μόνο το καλό της ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τους υπόλοιπους προπονητές, ήταν όλοι αξιόλογοι και αυτό έκανε πιο δύσκολη την απόφαση μας. Είμαστε χαρούμενοι και λαχταρούμε να δουλέψουμε με τον προπονητή, που θα έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Κάναμε δυο χρόνια συμβόλαιο, θέλουμε να δείξει το έργο του και εκτιμώ πως θα το κάνει άμεσα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, δεν έχει τελειώσει τίποτα, μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θα του δώσουμε όλες τις δυνατότητες και τα εχέγγυα για να πετύχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «κύριος Χιμένεθ και ο κύριος Λε Γκουέν, μας είπαν και οι δύο ναι. Ήταν ένα ευχάριστο δίλημμα να έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο αξιόλογους προπονητές. Και αυτό λέει πολλά για την ομάδα και την προοπτική της. Κάναμε προσεκτικές κινήσεις και μελετήσαμε όλες τις πτυχές του θέματος γι αυτό μας πήρε λίγες μέρες παραπάνω. Συναντηθήκαμε με όλους όσους μας ενδιέφεραν. Ήταν όλοι τους αξιόλογοι. Αλλά ο κύριος Χιμένεθ είναι η πλέον κατάλληλη λύση για την ομάδα μας. Ο πήχης είναι πάντα ψηλά για την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x