Πόλο

Πιάνει πάτο!

Η δύσκολη κατάσταση στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, σήμερα έγινε δυσκολότερη. Οι παίκτες αρνήθηκαν εκ νέου να ''πέσουν στο νερό'' και να αρχίσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και του πρωταθλήματος, που αρχίζει σε τέσσερις εβδομάδες, μετά από συζήτηση που είχαν με τον μάνατζερ της ομάδας, Άκη Λογοθέτη, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση του τμήματος και τα χρήματα που τους οφείλονται.

Η δύσκολη κατάσταση στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, σήμερα έγινε δυσκολότερη. Οι παίκτες αρνήθηκαν εκ νέου να ''πέσουν στο νερό'' και να αρχίσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και του πρωταθλήματος, που αρχίζει σε τέσσερις εβδομάδες, μετά από συζήτηση που είχαν με τον μάνατζερ της ομάδας, Άκη Λογοθέτη.

Επί τάπητος «έπεσαν» τα θέματα που καίνε το τμήμα: Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τα χρήματα που τους οφείλονται από την διοίκηση τουλάχιστον για έναν χρόνο.

Από την πλευρά της η διοίκηση δεν μπόρεσε να απαντήσει στα αιτήματα των παικτών με αποτέλεσμα αυτοί να συζητήσουν μεταξύ τους και ομόφωνα να αποφασίσουν να μην «πέσουν στο νερό».

Oι πολίστες, οι οποίοι γυμνάζονται ατομικά όλο αυτό το διάστημα, δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν αυτή την στάση μέχρι να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση από την διοίκηση και να εφαρμοσθούν όσα τους είχε υποσχεθεί.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται από τους πολίστες του Ολυμπιακού μια ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνουν για τη θέση τους και την σημερινή τους απόφαση καθώς και θα θίγουν αρκετά θέματα της ομάδας που τους προβληματίζουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x