Stoiximan Super League

«Λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους»

Την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα και την επίθεση των οπαδών προς τους παίκτες και τον Θοδωρή Ζαγοράκη ακολούθησε η έκδοση ανακοίνωσης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Σε αυτή τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και πασθέτει πως όταν μιλούσε για κατάκτηση του τίτλου στην αρχή της περιόδου ''λογάριαζε χωρίς τους ξενοδόχους'', εννοώντας τη διαιτησία.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας δημιούργησε πολλά προβλήματα στον «Δικέφαλο», πέρα από αυτό καθεαυτό το αποτέλεσμα. Η επίθεση των οπαδών των «ασπρόμαυρων» προς τους παίκτες και τον Θοδωρή Ζαγοράκη ανάγκασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκδώσει προσωπική ανακοίνωση. Σε αυτή τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές, θεωρώντας τους υπεύθυνους για τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και τονίζει πως όταν μιλούσε για κατάκτηση του τίτλου στην αρχή της περιόδου λογάριαζε χωρίς τους ξενοδόχους, εννοώντας και τον παράγοντα διαιτησία, "χώνοντάς" τα στον Τσινιάρη. Πιστεύει πως οι άνθρωποι της διοίκησης εξαπατήθηκαν από τα γεγονότα και απείλησε με «καρατόμηση» όσους δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο στον σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αναγκάζομαι σήμερα, εκ των πραγμάτων, να ανασκευάσω τη δήλωση ότι η ομάδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όση πίστη είχα μέσα μου για αυτό εξανεμίστηκε, καθώς αισθάνομαι ότι λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους.

Για να μη με πουν και απαθή, οφείλω, καταρχήν, να ζητήσω την άμεση διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας, με τον ίδιο τρόπο που διέγραψαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο περυσινό διαιτητή, λόγω μιας και μόνο λανθασμένης απόφασης. Πως, λοιπόν, πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ο σημερινός διαιτητής, που μου παραδέχτηκε ότι «δεν είδα τη φάση του πέναλτι που μου ζητάτε», ενώ προηγουμένως έχει κλείσει τα μάτια σε άλλη μια καθαρή ανατροπή; Ο διαιτητής αυτός πρέπει, σήμερα κιόλας, αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει. Το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει.

Ασφαλώς, η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τη διαιτησία. Έξι άνθρωποι της διοίκησης, παρόλο που δεν μπορούμε να επενδύσουμε χρήματα, παρά μόνο ψυχή και γνώση, εξαπατηθήκαμε από την ομάδα.

Με πλήρη συνείδηση αποφορτίζω την ομάδα από το άγχος του πρωταθλητισμού. Περιμένω απ' τους ποδοσφαιριστές να δικαιολογήσουν το όνομά τους και να υπερασπιστούν την ιστορία της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ θα παίξουν αυτοί που πραγματικά το θέλουν».

Θ. Ζαγοράκης
Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x