Η απόδοση της Δανίας στον «τελικό» με την Ιαπωνία ομολογουμένως ήταν… για τα πανηγύρια.
Υπάρχει, ωστόσο, τουλάχιστον ένας παίκτης της, που δικαιούται να ισχυριστεί ότι «ζωγράφισε» μέσα στο γήπεδο…
Ο Νίκλας Μπέντνερ -δύο μόλις λεπτά μετά τη σέντρα- άφησε στην άκρη τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έπιασε έναν… πρόχειρο μαρκαδόρο, άρχισε να χρωματίζει τις κάλτσες του.
Επειδή, πάντως, το συμπέρασμα «εδώ ο κόσμος καίγεται, ο Μπέντνερ χτενίζεται» είναι λογικό, οφείλεται η εξήγηση που θα αποκαταστήσει το… όνομα του επιθετικού της Άρσεναλ:
Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, ο… καλλωπισμός των καλτσών του οφείλεται σε απαίτηση του διαιτητή, προκειμένου ο λευκός επίδεσμος στους αστραγάλους να μην τον εμποδίζει να διακρίνει που… τελειώνει το πόδι και που αρχίζει το παπούτσι.
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.