Ελλάδα

Πλησιάζει σε Μινεσότα ο Πέκοβιτς

Όλο και πιο κοντά στους Τίμπεργουλφς βρίσκεται ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο μάνατζερ του Μαυροβούνιου σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Μινεσότα. «Ο Νίκολα έχει ένα buy-out στο συμβόλαιό του και τα χρήματα που απαιτούνται για να ενεργοποιηθεί ο όρος αποδέσμευσης είναι προσιτά για τους Τίμπεργουλφς. Συζητάμε με τη Μινεσότα, αλλά δεν οριστικοποιούμε τη συμφωνία, γιατί δεν είναι ώρα να μπούμε σε λεπτομέρειες», δήλωσε.

Όλο και πιο κοντά στους Τίμπεργουλφς βρίσκεται ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο μάνατζερ του Μαυροβούνιου σέντερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Μινεσότα.

«Ο Νίκολα έχει ένα buy-out στο συμβόλαιό του και τα χρήματα που απαιτούνται για να ενεργοποιηθεί ο όρος αποδέσμευσης είναι προσιτά για τους Τίμπεργουλφς. Συζητάμε με τη Μινεσότα, αλλά δεν οριστικοποιούμε τη συμφωνία, γιατί δεν είναι ώρα να μπούμε σε λεπτομέρειες. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη λήξη της περιόδου», δήλωσε στο «Sportando» ο ατζέντης του άσου του Παναθηναϊκού, ο οποίος το 2008 είχε επιλεγεί στο νούμερο 31 των ντραφτ από τους Τίμπεργουλφς.

Φέτος ο Πέκοβιτς έχει 12,6 πόντους και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Α1, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 14,8 πόντους και 3,5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x