Stoiximan Super League

Βλέπουν την πλάτη του

Ο στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό. Νίκησε 2-1 τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» και θα μπει στη διαδικασία των πλέι οφ σε ρόλο οδηγού με τέσσερις πόντους και πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Ο Μαρέσκα με πέναλτι (45+5) που κέρδισε ο Πάντος χάρισε το σημαντικό «τρίποντο». Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 33’ με κεφαλιά του Ζεβλάκοφ. Ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο πέναλτι (41’ Κάλβο) οι «κίτρινοι», φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Πάρντο. Επεισόδια έξω από το γήπεδο!

Ο στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό. Νίκησε 2-1 τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» και θα μπει στη διαδικασία των πλέι οφ σε ρόλο οδηγού με τέσσερις πόντους και πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Ο Μαρέσκα με πέναλτι (45+5) που κέρδισε ο Πάντος χάρισε το σημαντικό «τρίποντο».

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 33’ με κεφαλιά του Ζεβλάκοφ. Ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο πέναλτι (41’ Κάλβο) οι «κίτρινοι», φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Πάρντο.



Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς και η ομάδα του Έκτορ Κούπερ, μια και στο 55’ ο Αράνο έριξε αγκωνιά εκτός φάσης στον Όσκαρ. Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Ντιόγο αποχώρησε με τράβηγμα στο 35' δίνοντας τη θέση του στον Λεονάρντο και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση από τον Βασίλη Τοροσίδη που αγωνίστηκε στον άξονα.

Χαμός έξω από το γήπεδο!

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να κάνουμε για μία ακόμα φορά λόγο για σκηνές βίας σε ένα ελληνικό γήπεδο. Αυτή τη φορά μικρή μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού συνεπλάκη με τα ΜΑΤ στο περιβάλλοντα χώρο του «Καραϊσκάκη». Οι δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν χρήση χημικών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα και να διακοπεί η αναμέτρηση για περίπου δέκα λεπτά. Ένας οπαδός των Πειραιωτών και δύο αστυνομικοί ο απολογισμός των τραυματιών.

Το φιλμ του αγώνα.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Πάντος (84' Γκαλίτσιος), Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντιόγο (35' Λεονάρντο).

Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Φερνάντες, Πρίττας, Κάλβο, Χαβίτο, Μεριέμ (56' Κόκε), Τζόνσον (61' Αραβίδης).

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x