Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 4-1

Τον καλύτερο επίλογο έγραψε ο ΠΑΟΚ στη φετινή Σούπερ Λίγκα και παράλληλα πήρε τη μεγαλύτερη ψυχολογική «ένεση» ενόψει των play off, αφού συνέτριψε 4-1 τον Εργοτέλη στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και έκαναν πάρτι, με τα τέρματα των Σορλέν (2΄), Μουσλίμοβιτς (10΄), Τσιρίλο (17΄) και Παπάζογλου (27΄).

Τον καλύτερο επίλογο έγραψε ο ΠΑΟΚ στη φετινή Σούπερ Λίγκα και παράλληλα πήρε τη μεγαλύτερη ψυχολογική «ένεση» ενόψει των play off, αφού συνέτριψε 4-1 τον Εργοτέλη στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και έκαναν πάρτι, με τα τέρματα των Σορλέν (2΄), Μουσλίμοβιτς (10΄), Τσιρίλο (17΄) και Παπάζογλου (27΄). Στο δεύτερο ο φρενήρης ρυθμός τους έπεσε και οι Κρητικοί μείωσαν, με τον Χρυσοφάκη να σκοράρει μόλις 42 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα και την είσοδό του στο ματς. Ιδιαίτερη η αναμέτρηση για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, που πέρασε ως αλλαγή.

Το ματς

Το πιο παραγωγικό ημίχρονο του ΠΑΟΚ στη φετινή Σούπερ Λίγκα παρακολούθησαν οι φίλοι των Θεσσαλονικέων που βρέθηκαν στην Τούμπα. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" παρουσίασε ένα εκπληκτικό πρόσωπο έπειτα από αρκετό καιρό και πέραν των τεσσάρων γκολ σ’ ένα 45λεπτο, κάτι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, έστειλαν μήνυμα ενόψει και των play off. Μόλις στο 2΄ ο Σορλέν άνοιξε το σκορ, ο Μουσλίμοβιτς στο 10΄ έκανε το 2-0 και επτά λεπτά αργότερα ο Τσιρίλο επανήλθε και εκείνος στις επιτυχίες κάνοντας το 3-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν ο δημιουργός τόσο του πρώτου όσο και του τρίτου. Το τέμπο παρέμεινε ίδιο για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που στο 27΄ έφτασε και σε τέταρτο γκολ με τον Παπάζογλου. Ο Εργοτέλης έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει γίνει και έδειχνε ανήμπορος ν’ αντιδράσει, σ’ έναν επίλογό του στο πρωτάθλημα που όλα έδειχναν ότι δεν θα ήταν ο καλύτερος.

Ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε στο δεύτερο 45λεπτο και σ’ αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο το γρήγορο γκολ των Κρητικών, οι οποίοι μείωσαν με το τέρμα του Χρυσοφάκη, που είχε περάσει ως αλλαγή 42 δευτερόλεπτα νωρίτερα. Το παιχνίδι μέχρι τη λήξη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν τις αλλαγές τους, αφού όλα είχαν κριθεί. Στο 71΄ μπήκε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, για τον οποίο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ έβγαλε περίπου 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει απ’ τον σημερινό αντίπαλό του.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν (71΄ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (77΄ Εντίνιο), Παπάζογλου (64΄ Φιλομένο), Λίνο, Βιεϊρίνια, Σαβίνι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (64΄ Καρέλης), Ορφανός, Τζούνιορ, Μπερτόσα, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης (71΄ Σιάκκας), Τσεσνάουσκις, Σασιασβίλι, Σαρρής (46΄ Χρυσοφάκης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x