Stoiximan Super League

Καβάλα- Πανιώνιος 1-1

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την τελευταία(30ή) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η Καβάλα ήρθε ισόπαλη με τον Πανιώνιο, με το σκορ να «κολλάει» στο 1-1 από το 13’. Μόλις στο 7’, ο Ρινκόν άνοιξε το σκορ για τους «Αργοναύτες», αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης έφερε την ισορροπία. Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ντιέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την τελευταία(30ή) αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η Καβάλα ήρθε ισόπαλη με τον Πανιώνιο, με το σκορ να «κολλάει» στο 1-1 από το 13’. Μόλις στο 7’, ο Ρινκόν άνοιξε το σκορ για τους «Αργοναύτες», αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης έφερε την ισορροπία. Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ντιέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δέχτηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο.

Με τον βαθμό που πήρε η Καβάλα, κατέλαβε την υψηλότερη θέση(6η) απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες της επαρχίας και για αυτό το λόγο πήρε το πριμ των 250.000 ευρώ από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες, ύστερα από τις αποβολές του Οικονόμου για την Καβάλα στο 81’ και του Σάμαρη για τον Πανιώνιο στο 86’. Αμφότεροι πήραν το δρόμο για τα αποδυτήρια, αφού δέχτηκαν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Το ματς:

Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, οπότε τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι πάτησαν χωρίς άγχος στο χορτάρι του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» και αποφασισμένοι να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και μόλις στο 7΄ οι «Αργοναύτες» με τον Ρινκόν άνοιξαν το σκορ. Ο Σμολάρεκ ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, «έστρωσε» την μπάλα στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αφού ξεπέρασε τον Μπέλιτς, πλάσαρε ιδανικά.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων. Στο 13’, ο Γουνδουλάκης επωφελήθηκε από το λάθος του Ιτάνζ(ο οποίος άθελά του, του πάσαρε την μπάλα) και με ψηλοκρεμαστό σουτ έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που ο Πανιώνιος ισοφάρισε, το ματς «έκατσε» και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να συμβεί κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική. Ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ποτέ. Το κίνητρο των 250.000 ευρώ φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε να αφυπνιστούν οι «Αργοναύτες» και να βγουν στην επίθεση. Όμως, και οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν παρέδωσαν τα όπλα.

Στο 57’ όλοι πάγωσαν βλέποντας τον Ντιέ να σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο έμπειρος μέσος δέχτηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν. Ο παίκτης της ομάδας της Μακεδονίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που βρισκόταν στο γήπεδο.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες. Ο Οικονόμου της Καβάλας στο 81’ πήρε πρώτος το δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Σάμαρης του Πανιωνίου στο 86’ τον ακολούθησε. Αμφότεροι δέχτηκαν από δύο κίτρινες κάρτες.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Καβάλα(Κώστας Τσαλίκης): Ιτάνς, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Θεοδωρέλης, Ντουγκλάο, Οικονόμου, Ντιέ(61' Πετκάκης), Ρινκον(77' Γιάννου), Ονουάτσι, Σμολάρεκ, Σόσιν(59' Σουλτανίδης).

Πανιώνιος(Γιώργος Παράσχος): Μπέλιτς, Μπαρόνι, Όμο, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κοντόες, Μπουβάλ(Χ. Μανιάτης 82'), Κούκετς(Λούκινας 72'), Σκούφαλης, Μπάλαμπαν, Γουνδουλάκης.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x