Stoiximan Super League

Δερμιτζάκης: «Να μην πέσουμε αμαχητί»

Ο Πανθρακικός πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής επί του Άρη με 2-0. Έστω και αν αυτή χρειάστηκε να έρθει σε δύο δόσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής που δείχνει πως θα παλέψει για ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. «Στόχος μας είναι να μην πέσουμε αμαχητί» παραδέχθηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Πανθρακικός πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής επί του Άρη με 2-0. Έστω και αν αυτή χρειάστηκε να έρθει σε δύο δόσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής που δείχνει πως θα παλέψει για ό,τι καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. «Στόχος μας είναι να μην πέσουμε αμαχητί» παραδέχθηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης.

O Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη και εξήγησε πως αυτό που θέλει ο ίδιος και οι παίκτες του είναι «να παίξουν μέχρι το τέλος της σεζόν για τους εαυτούς μας. Η ψυχολογίας μας είναι πολύ καλή. Δεν υπάρχει άγχος αφού ο στόχος της παραμονής φαίνεται πως έχει χαθεί. Οπότε μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να παίξουμε για τους εαυτούς μας». Όσο για τη νίκη επί των «κιτρίνων», ο 41χρονος τεχνικός τόνισε πως «παίξαμε καλύτερα από τους αντιπάλους μας. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και γενικά είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα».

Βέβαια, το ματς είχε και μια ιδιαιτερότητα αφού διεξήχθη σε…δύο δόσεις. «Η διακοπή μας ευνόησε. Και εγώ αλλά και οι παίκτες μου διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Όλοι πιστέψαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε τον Άρη».

Ο Πανθρακικός δύσκολα φαίνεται πως θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, αλλά ο Παύλος Δερμιτζάκης δουλεύει και για το μέλλον. «Δουλεύουμε από τώρα βάζοντας παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και ποτέ δεν θα εγκαταλείπαμε μια προσπάθεια. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα παλεύουμε σε κάθε ματς. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλουμε να παρουσιάσουμε έργο».

Ο κόσμος της ομάδας είναι λογικό να έχει απογοητευθεί φέτος, αλλά όπως υποστηρίζει ο Έλληνας τεχνικός «είναι δίπλα μας. Ο Πανθρακικός είναι το καμάρι της Κομοτηνής και αυτό που θέλαμε ήταν μαζί με την ομάδα να ανακάμψει και ο κόσμος».Ο 41χρονος τεχνικός δεν είναι από εκείνους που αλλάζουν τις ομάδες σαν τα πουκάμισα. Και όπως παραδέχθηκε «δεν αποτελώ τον κανόνα, αλλά την εξαίρεση. Σίγουρα δένομαι με τις ομάδες και όλα στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό. Όταν κάποια στιγμή φύγω από την Κομοτηνή θέλω να υπάρχει καλή σχέση ανάμεσα στον κόσμο και εμένα και τους ανθρώπους της ομάδας».

Όσο για το ποια ομάδα του έχει προκαλέσει ευχάριστη και ποια δυσάρεστη έκπληξη στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ο προπονητής του Πανθρακικού δήλωσε πως «ευχάριστα με έχει εκπλήξει φέτος η ομάδα που αγωνίστηκα και αγαπώ, ο ΠΑΟΚ. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και βάσει του μπάτζετ που έχει, κάνει την καλύτερη πορεία που θα μπορούσε. Αρνητική εντύπωση μου έχει κάνει ο Πανιώνιος. Θα περίμενα να έχει καλύτερη πορεία βάσει δυναμικής και ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x