Ελλάδα

«Για τον μικρό Βαγγέλη…»

Μία αξιέπαινη κίνηση αποφάσισαν να κάνουν τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Τα χρήματα που επρόκειτο να διαθέσει για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δοθούν προς ενίσχυση του μικρού φιλάθλου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη, που τα έχει ανάγκη για τη συνέχιση της θεραπείας του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Μία αξιέπαινη κίνηση αποφάσισαν να κάνουν τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Τα χρήματα που επρόκειτο να διαθέσει για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δοθούν προς ενίσχυση του μικρού φιλάθλου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη, που τα έχει ανάγκη για τη συνέχιση της θεραπείας του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Παράλληλα, θα δωριστούν αγωνιστικά αμαξίδια για τους συναδέλφους τους που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έχοντας αναλογιστεί τις δύσκολες ημέρες που ταλανίζουν τη χώρα και την τεράστια κοινωνική ευθύνη του, αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Αντ’ αυτού μέρος των χρημάτων που θα δαπανούσε για την εκδήλωση θα δοθούν προς ενίσχυση του μικρού Βαγγέλη, 4,5 χρονών σήμερα, που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο μικρός φίλαθλος του Ολυμπιακού έχει την άμεση ανάγκη όλων μας προκειμένου να συνεχίσει τη δύσκολη θεραπεία του και ο ΠΣΑΚ θα στηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια της οικογένειάς του.

Επίσης, ο Σύνδεσμος μας θα προχωρήσει στην αγορά αγωνιστικών αμαξιδίων, μια προσφορά στους συναδέλφους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x