Ελλάδα

Παρεξήγηση Γιαννάκη – Ουέιφερ

Eπεισόδιο μεταξύ του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Βον Ουέιφερ συνέβη στην προπόνηση της Τρίτης στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.Όλα άρχισαν όταν ο Aμερικανός δεν εκτέλεσε σωστά μία άσκηση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του παίκτη να τον διώξει από την προπόνηση στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος της ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε συνομιλία με τον Βον Ουέιφερ για το θέμα, βάζοντας ένα τέλος στο θέμα που προέκυψε.

Ένα επεισόδιο μεταξύ του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Βον Ουέιφερ πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση της Τρίτης στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Όλα άρχισαν όταν ο Aμερικανός δεν εκτέλεσε σωστά μία άσκηση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του παίκτη να τον διώξει από την προπόνηση στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος της ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε συνομιλία με τον Βον Ουέιφερ για το θέμα, βάζοντας ένα τέλος στο θέμα που προέκυψε.

Εν τω μεταξύ, ο "δράκος" αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας την Πέμπτη και τους Πάτρικ Μπέβερλι και Νίκολα Βούιτσιτς, παρά το γεγονός πως και οι δύο δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.Οσον αφορά τον Γιάννη Μπουρούση, αναφέρθηκε στο ματς στη σερβική πρωτεύουσα. «Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάς ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Η Παρτιζάν είναι μια νεανική ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Στην έδρα της, είναι παραδοσιακά ισχυρή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι μια νίκη που χρειαζόμαστε να πάρουμε και πρέπει να είμαστε 100% μέσα στο παιχνίδι, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Είναι λογικό να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να το κερδίσουμε, αλλά προτεραιότητα έχει η Παρτιζάν. Πρέπει να τελειώνουμε τις δουλειές μας μία, μία και τώρα έχουμε την Παρτιζάν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x