Ελλάδα

Κίνδυνος για Παπαλουκά!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ολυμπιακό. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς πήρε άρον άρον το δρόμο της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως έχει προσβληθεί από τη γρίπη των χοίρων. Εφόσον ανιχνευθεί στον οργανισμό του ο Η1Ν1, τότε πέρα από το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χάνει το ματς της Πέμπτης με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα, πιθανώς και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ολυμπιακό. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς πήρε άρον άρον το δρόμο της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως έχει προσβληθεί από τη γρίπη των χοίρων. Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον ανιχνευθεί στον οργανισμό του ο Η1Ν1, τότε πέρα από το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χάνει το ματς της Πέμπτης με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα, πιθανώς και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί πως άλλοι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των χοίρων (Σχορτσανίτης, Παπανικολάου, Τσίλντρες), ενώ εκτός μάχης λόγω τραυματισμού είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι, αφήνοντας τους Πειραιώτες με μοναδικές επιλογές στη θέση «1» τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον νεαρό Σλούκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x