Gossip

Το Eurobasket από… άλλη όψη

Εφόσον το γεγονός αυτού του μήνα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Πολωνία, έτσι και εγώ είπα να ασχοληθώ με αυτό. Ναι, το έκανα και ας μην με πίστευαν μερικοί! Κοίταξα, χάζεψα, προβληματίστηκα και στο τέλος μάζεψα ότι μπορούσα για να μοιραστούμε μαζί αυτές τις εικόνες. Ποιες εικόνες; Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και… που ξέρετε, μπορεί και εσείς, όσοι φίλοι δεν είχατε καμία σχέση με το άθλημα, να το ξανασκεφτείτε και να αρχίσετε να ψάχνεστε...

Eurobasket 2009… Τι; Τι είναι αυτό; Μπάσκετ;;; Για να πούμε την αλήθεια με το όνομα της, η σχέση που έχω με την μπάλα με τα σπυριά είναι ελάχιστη, έως μηδαμινή. Τα… βασικά τα γνωρίζω, όμως, όπως στους περισσότερους ανθρώπους, έτσι και σε μένα, ο «βασιλιάς των σπορ», είναι πρώτος στη λίστα μου. Σε ότι αφορά το μπάσκετ, θα κάτσω να το παρακολουθήσω μόνο για την Ελλάδα και τον σύλλογο που υποστηρίζω, τον οποίο φυσικά και δεν θα πω.

Εφόσον το γεγονός αυτού του μήνα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Πολωνία, έτσι και εγώ είπα να ασχοληθώ με αυτό. Ναι, το έκανα και ας μην με πίστευαν μερικοί! Κοίταξα, χάζεψα, προβληματίστηκα και στο τέλος μάζεψα ότι μπορούσα για να μοιραστούμε μαζί αυτές τις εικόνες. Ποιες εικόνες; Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και… που ξέρετε, μπορεί και εσείς, όσοι φίλοι δεν είχατε καμία σχέση με το άθλημα, να το ξανασκεφτείτε και να αρχίσετε να ψάχνεστε, ώστε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις φυσικά πάντα(!) για… το μπάσκετ. Ε; Έτσι δεν είναι; Δείτε και πείτε μου.


Να πω την αλήθεια, αυτή την μεταφορική λύση με τα δίχτυα δεν την είχα σκεφτεί. Ίσως να το χρησιμοποιήσω και εγώ…



Όπου γάμος και χαρά και… ο Έλληνας πάντα(!) εκεί!!! Ο πελαργός ξύπνησε!



Πίσω γελάνε και μπροστά ένας νέος έρωτας γεννιέται…



Η επιλογή δική σας ανάμεσα στις δύο κοπέλες. Πάντως, εγώ θα πάρω την αριστερή, οπότε όποιος θέλει την δεξιά, ας τρέξει γρήγορα…



Μα είδατε τελικά, πόσο κοινωνικό άθλημα είναι το μπάσκετ; Κοίτα εδώ χαιρετούρες…



Κλείσε τα μάτια σου είμαι δίπλα σου… όπως λέει και ένα γνωστό τραγούδι της Ελένης Πέτα. Τι μάτια, τι πόδια μωρέ τώρα, μια λέξη μας χωρίζει… Κοριτσάκι μου, κλείσε τα μάτια σου, σε βλέπουν αρκετοί!



Πιάσαμε μάτια τώρα και δεν τ’ αφήνουμε…



Και ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο χαρέμι…



Ποιο είναι το συμπέρασμα όλων αυτών; Παιδιά ασχοληθείτε και με το μπάσκετ!

Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x