Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Χαρμολύπη

Μία ακόμα ήττα, την δεύτερη σε ισάριθμα ματς γνώρισαν Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη στο ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 2-1 σετ από τις Καντέλας/Γκαρσία (Μεξικό), για τον 6ο όμιλο και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. «Έκανα ό,τι μπορούσα», οι νικήτριες.

Μία ακόμα ήττα, την δεύτερη σε ισάριθμα ματς γνώρισαν Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη στο ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 2-1 σετ από τις Καντέλας/Γκαρσία (Μεξικό), για τον 6ο όμιλο και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. «Έκανα ό,τι μπορούσα», δήλωσε κλαίγοντας η Βάσω Καραντάσιου. Νωρίτερα, Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη επικράτησαν με 2-0 σετ των Αυγουστίδη/Νελ. Ικανοποιημένες οι νικήτριες.

Το ματς

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα για Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 6-3. Με τρεις πόντους από την Καραντάσιου, ο ένας με άσο, έφεραν το ματς στα ίσα 6-6. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να επιβάλουν το παιχνίδι τους και μοιραία κυνηγούσαν στο σκορ τις Γκαρσία/Καντέλας. Οι Μεξικανές ξέφυγαν με τρεις πόντους (17-14) και κάπου εκεί καθάρισαν το σετ, το οποίο εν συνεχεία κατέκτησαν με 21-17, κάνοντας το 1-0.

Δυνατά, με πάθος και αποφασιστικότητα μπήκαν Βάσω/Βίκυ στο δεύτερο σετ. Με καλύτερα χτυπήματα στην επίθεση και βελτιωμένη υποδοχή προηγήθηκαν με 7-3 και 9-5, δείχνοντας ότι μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη. Οι Μεξικανές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, ισοφαρίζοντας σε 9-9. Όμως, ανέκτησαν στη συνέχεια το προβάδισμα και με την άνοδο στην απόδοση της Αρβανίτη, το ελληνικό δίδυμο πήρε πέντε πόντων (18-13) το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος, παίρνοντας το σετ με 21-16.

Οι Γκαρσία και Καντέλας αιφνιδίασαν τις Ελληνίδες στο ξεκίνημα του τρίτου σετ, αφού προηγήθηκαν με 2-0. Βάσω και Βίκυ ισοφάρισαν σε 4-4, όμως με κακές επιλογές στη συνέχεια, έχασαν τον έλεγχο και το σετ με 15-11.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ταλίτα/Ρενάτα-Ν. Σβάιγκερ/Σ. Σβάιγκερ 2-0 (21-18, 21-19). Το τελευταίο αποτέλεσμα σημαίνει πως οι Εληνίδες πρωταθλήτριες αποκλείστηκαν, αυτόματα, από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων της Πέμπτης.

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x