Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Παπαθανασίου: «Δεν με σέβονται»

Δεν ήταν ανάλογη της η πορεία του Αιμίλιου Παπαθανασίου στην δεύτερη. Ο Έλληνας αθλητής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ακυρώθηκε. Πλέον, βρίσκεται στην 13η θέση με 18 βαθμούς ποινής. Πρώτος είναι ο Πολωνός Ράφαλ Ζούκιελ. Πάντως, ο Έλληνας αθλητής θεώρησε άδικη την ποινή, μέσω δηλώσεων που έκανε στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων. «Δεν με σέβονται, όμως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι καλύτερος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν ήταν ανάλογη της πρώτης ιστιοδρομίας η πορεία του Αιμίλιου Παπαθανασίου στην δεύτερη. Ο Έλληνας αθλητής δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ακυρώθηκε. Πλέον, βρίσκεται στην 13η θέση με 18 βαθμούς ποινής. Πρώτος είναι ο Πολωνός Ράφαλ Ζούκιελ. Πάντως, ο Έλληνας αθλητής θεώρησε άδικη την ποινή, μέσω δηλώσεων που έκανε στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων. «Δεν με σέβονται, όμως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι καλύτερος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στην εκκίνηση μου έφυγε το τιμόνι και άρχισα τελευταίος. Σιγά-σιγά ανέβαινα και 30-40 μέτρα πριν τον τερματισμό βρέθηκα στην έκτη θέση. Εκεί μου έδωσαν την κίτρινη κάρτα και ακυρώθηκα. Δεν γνωρίζω το λόγο. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Έχουμε πάει στα δικαστήρια για μία υπόθεση που αφορούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FINN. Τώρα, ήμουν πρώτος και αν τερμάτιζα στην εξάδα της δεύτερης ιστιοδρομίας θα είχα σοβαρό πλεονέκτημα.

Όμως, θέλησαν να με φρενάρουν. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται έναν ιστιοπλόο που έχει τιμηθεί από τη ΔΟΕ με το βραβείο Fair Play, εγώ τι μπορώ να κάνω. Βρίσκομαι τρεις μήνες στην Κίνα, έχω παρατήσει την οικογένειά μου, τις δουλειές μου, τα πάντα, για να πετύχω κάτι καλό εδώ. Τους αντιπάλους τούς κερδίζω. Τι άλλο να κάνω; Τώρα έχω ήδη μία ακύρωση, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να πετάξω άλλη κούρσα. Δεν πειράζει όμως. Εμείς τούς δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι ο καλύτερος
», είπε ο Παπαθανασίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x