Πορτογαλία

Επεισόδιο Κατσουράνη-Λουιζάο

«Εμφύλιος» στην Μπενφίκα. Στη διάρκεια της αναμέτρησης των «αετών» με τη Σετούμπαλ, για τη 15η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, λίγο έλειψε ο Κώστας Κατσουράνης να έλθει στα χέρια με τον Λουιζάο. «Πυροσβεστική» η παρέμβαση των Νταβίντ Λουίς και Ρουί Κόστα. Σε αντικατάσταση του Έλληνα μέσου και του Βραζιλιάνου αμυντικού προχώρησε αμέσως ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο. «Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε, γι’αυτό τους αντικατέστησα και τους δύο. Αυτά τα θέματα είναι εσωτερικά», τόνισε φανερά ενοχλημένος ο Ισπανός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα, που έληξε ισόπαλος 1-1.

«Εμφύλιος» στην Μπενφίκα. Στη διάρκεια της αναμέτρησης των «αετών» με τη Σετούμπαλ, για τη 15η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, λίγο έλειψε ο Κώστας Κατσουράνης να έρθει στα χέρια με τον Λουιζάο. «Πυροσβεστική» η παρέμβαση των Νταβίντ Λουίς και Ρουί Κόστα. Σε αντικατάσταση του Έλληνα μέσου και του Βραζιλιάνου αμυντικού προχώρησε αμέσως ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο. «Ήταν κάτι που δεν μου άρεσε, γι’αυτό τους αντικατέστησα και τους δύο. Αυτά τα θέματα είναι εσωτερικά», τόνισε φανερά ενοχλημένος ο Ισπανός προπονητής μετά το τέλος του αγώνα, που έληξε ισόπαλος 1-1.

Μένει πλέον να φανεί ποια τιμωρία θα επιβληθεί από τη διοίκηση του συλλόγου στους δύο ποδοσφαιριστές. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, με την Ακαντέμικα να ισοφαρίζει στο 88’ και να κρατά μακριά από την κορυφή την Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x